Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Nog even ...

Nog even ...

Nog even en dan openen wij de deuren van het Autotron in Rosmalen voor de Nationale Dagen 2017. Het tweede jaar op rij dat wij dat kunnen doen zonder het vragen van entreegelden. Biedt u mooi de gelegenheid dat te besteden op de beurs of gewoon een lekker hapje of drankje met andere sportvrienden te nuttigen. Wat fijn dat wij dat met al onze topliefhebbers kunnen realiseren. Zowel de schenkers als kopers bieden ons deze mogelijkheid. Klasse!!

Natuurlijk draait het erom dat u met plezier naar Rosmalen komt en met nog meer plezier huiswaarts keert.
Degenen die er niet waren ook echt iets gemist hebben. In ieder geval de gezelligheid.

Het afgelopen seizoen is er op sportief gebied niet zoveel veranderd aan de inrichting van de organisatie en programma’s.
Zoveel te meer kunt u verwachten in het jaar 2018. Met het in de Ledenraad van 4 november aangenomen Nationaal Vliegschema is een mooie stap gemaakt naar uniformiteit.
Voldoende spelmogelijkheden voor alle disciplines en meer mooie toonaangevende Nationale en Sectorale wedvluchten als ooit tevoren.
Voor de kampioenschap spelers is het mooi dat het Nationaal Vliegschema ruimte geeft voor voldoende vluchten om een kampioenschap in te vullen en bij een goede invulling op afdelingsniveau er voor iedereen gelijke kansen zijn.
Dan wordt u daar op voorhand niet mee uitgesloten voor de strijd naar het worden van de kampioen in 2018.

De statuten en reglementen zijn het afgelopen seizoen sterk verbeterd en daarvan heeft u de laatste maanden al een aantal onderwerpen voorbij zien komen en ook tijdens deze Nationale Dagen kunt u het nieuwe fenomeen NPO Ledencongres voor het eerst meemaken.
Graag zie ik u tijdens het Ledencongres dat zaterdag plaatsvindt van 14.00-15.30 in het Eventron in het Autotron.

Ook nodig ik u uit om de bijeenkomst bij te wonen op zaterdagmorgen om 11.00 uur over de nieuwe Neutralisatie Factor Ochtendlossing (NFO) die door de NPO commissie NT in samenspraak met de ZLU wordt gepresenteerd.

Zaterdagavond huldigen wij onze Nationale kampioenen die aansluitend aan de eerste dag in het zonnetje worden gezet voor de door hen behaalde resultaten.

Kijk zaterdag vooral ook even bij de Jeugddag activiteiten en de Nationale tentoonstelling. Wie weet doet u ideeën op om in eigen omgeving te doen of de volgende keer zelf deel te nemen waar dit nu nog niet het geval is.

Op de beurs heeft u weer voldoende mogelijkheden met uw bestaande leveranciers of merkvertegenwoordigers is gesprek te raken of op zoek te gaan naar andere duiven. Standhouders dank voor het vertrouwen en uit ervaring weet ik dat u er ook weer een paar gezellige dagen van gaat maken.

Natuurlijk wil ik niemand tekort doen, maar toch een speciaal woord van dank voor onze Official Sponsor van de Nationale Dagen en onze sponsoren van de Nationale vluchten.

Wekelijks ziet u de banners en logo’s van hen voorbij komen in Op De Hoogte en ook zijn maken mogelijk dat wij met zijn allen op 9 en 10 december een fantastisch duivenweekend met elkaar gaan beleven.

Met een grote groep van vrijwilligers, bureau en bestuur heet ik u van harte welkom zaterdag of zondag vanaf 09.00 uur.

Tot ziens in Rosmalen!

Maurice van der Kruk

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.