Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Duiven verkopen tijdens Nationale Dagen

Duiven verkopen tijdens Nationale Dagen

Al jaren worden de Nationale Dagen gekenmerkt door een relatief vaste groep liefhebbers die duiven ter verkoop aanbieden. Ook dit jaar, op 21 en 22 november 2015, worden weer door verschillende liefhebbers duiven verkocht. Dit jaar wordt op zaterdag en zondag ook weer een zaalveiling houden zonder opbieden via internetveiling.

De meeste duivenverkopers bieden tijdens de Nationale Dagen duiven voor schappelijke prijzen aan. En behalve voor directe verkoop bieden de Nationale Dagen ook tal van mogelijkheden voor promotie. 12 kooien huur je al voor €60,- en 24 kooien voor slechts €120,-  (prijzen excl. BTW). Reserveduiven kun je laten verblijven in vaksmanden onder de kooien.

Internetveiling combineren met een duivenverkoop-stand

Met een klein bedrag aan standhuur kun je je internetverkoop ondersteunen door de te verkopen duiven hier te tonen en in de hand te laten keuren. Bovendien kunt je vanuit je verkoopstand reclame maken voor de op handen zijnde internetverkoop en eventueel al kooporders aannemen of zelfs al direct online invoeren!

Zaalveiling

We gaan weer een zaalveiling houden zonder opbieden via internet. De sfeer van een ouderwetse zaalveiling met ‘bieden en loven’ zal het evenement zeker extra sfeer geven. Geïnteresseerden kunnen  of even bellen met Pieter Kos (06) 50280525.

En verder ... 

zijn de voorbereidingen voor de Nationale Dagen natuurlijk al geruime tijd in volle gang. De eerste gesprekken bij Expo Houten vonden al aan het begin van de zomer plaats.

De zijkant van het complex is verbouwd, vooral voor exposanten makkelijk want met de nieuwe laaddeuren kan er veel makkelijker opgebouwd worden. Ook zijn er 150 parkeerplaatsen aan de zijkant van het complex bijgekomen en zijn er meer invaliden parkeerplaatsen.

Veel inschrijvingen van bedrijven die op de beurs staan, zijn binnen. Zoals het er nu naar uitziet belooft het weer een leuk evenement te worden met een breed scala aan duivensportproducten die geëxposeerd worden tijdens het evenement. Waaronder ook weer enkele nieuwe exposanten! Na het vliegseizoen zijn de verkopende duivenliefhebbers van de laatste jaren benaderd en ook uit die groep weer volop inschrijvingen. Kortom, de voorbereidingen verlopen voorspoedig!

Bedrijven of duivenliefhebbers die nog standruimte willen huren  of telefonisch informatie aanvragen bij Pieter Kos (06) 50280525.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.