Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Fly to the future - Jeugddag - Zaterdag 9 december

Fly to the future - Jeugddag - Zaterdag 9 december

Alle jeugdleden én hun broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes of andere bekenden tot 18 jaar, doe mee met de jeugddag van de NPO! We hebben weer een geweldige dag voor jullie bedacht. Fly to the future! Ofwel we gaan in de toekomst proberen te kijken!

Open Keuring

Natuurlijk ontbreekt de Open Keuring van jullie eigen duiven niet. Dit jaar doen we het een beetje anders. Keurmeester Wout de Vries vertelt eerst aan waar een keurmeester bij het keuren op let. Wanneer heb je een ‘perfecte’ duif. Daarna worden de duiven van de deelnemers door de keurmeesters beoordeeld. En wat hier anders is dan voorheen, is dat de keurmeesters vooraf niet weten van wie de duif is!

Voor de mooiste duiven zijn er uiteraard bekers te winnen!

Ook jullie horen bij Platform Jong!

Bij de NPO is de laatste maanden wat veranderd. Er zijn nieuwe Statuten en daarbij is bedacht dat er een platform voor alle leden onder de 50 jaar zou komen. Daar horen jullie dus ook bij. En het klinkt nu allemaal heel ingewikkeld, maar voorzitter Maurice van der Kruk gaat aan jullie uitleggen wat het is en waarom het zo belangrijk is. Eigenlijk gaat hij vertellen dat jullie heel belangrijk zijn!

Misschien bedenken jullie dan met zijn allen wel hoe de duivensport er over een paar jaar uitziet. Dat zou toch helemaal geweldig zijn.

De duif, de weg naar huis en GPS

Rudo Reiling van de WOWD weet heel veel over aardmagnetisme en hoe de duif de weg naar huis vindt. Aan de hand van proefjes laat hij jullie zien hoe! En hij gaat het ook over GPS hebben.

Teurlings zorgt ook deze jeugddag weer voor een leuke verrassing voor alle deelnemers!

Lasergame, Kahoot, Dance en leuke shirts!

In het middagprogramma ga je helemaal actief aan de slag. Er is een ruimte ingericht waar je spectaculair kunt lasergamen, je kunt je eigen shirt maken en je kunt je geweldige dance moves laten zien! En test je kennis via Kahoot!

Bij de stand van Unikon kun je het spel ‘Raad en Win’ spelen. En zij hebben ons gegarandeerd dat er voor iedereen een prijsje is!

Nationale Jeugdkampioenen

André v.d. Wiel, wie anders, gaat de Nationale Jeugdkampioenen in het zonnetje zetten. Alle kampioenen hebben hiervoor een uitnodiging gekregen. Laat wel even weten of je ook komt!

Hokbezoeken

Aan het einde van de dag betreedt André v.d. Wiel nog een keer het podium om de geschonken hokbezoeken te verloten. Heb je de hele dag actief meegedaan, dan maak je kans op een bezoek bij een topliefhebber.

De jeugddag wordt gehouden op de vide (tweede verdieping) van het Autotron. Nog niet aangemeld? Het kan nog.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.