Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Ledenmutaties nog niet mogelijk

Ledenmutaties nog niet mogelijk

We krijgen vragen vanwege het feit dat op dit moment geen mutaties kunnen worden doorgevoerd vanwege de vernieuwing van onze back-office systemen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vernieuwen van een aantal systemen (mijnduivensportbond.nl, de ringen- en ledenadministratie). Helaas betekent dit, dat totdat de nieuwe systemen volledig geïmplementeerd zijn, geen mutaties kunnen worden verwerkt. Vervelend, zeker omdat we nog geen concrete opleverdatum kunnen geven.

We verwachten echter dat in december alle systemen volledig operationeel zijn. Vanaf dat moment kunnen de mutaties worden doorgevoerd. Wij beseffen dat wij uw geduld op de proef stellen en vragen u om de mutaties nog even te verzamelen. Zodra het mogelijk is om mutaties door te voeren, informeren we u. Vanaf het moment dat de nieuwe omgeving draait, kunt u ook uw leden vragen om hun gegevens te controleren en aan te vullen, zodat we met up-to-date systemen en volledige gegevens het nieuwe jaar starten.

Hou Op (de) Hoogte en onze website in de gaten voor nieuws rondom de back-office systemen en het doorvoeren van mutaties.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.