Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Ledenraad 14 maart 2020 verplaatst i.v.m. Coronavirus

Ledenraad 14 maart 2020 verplaatst i.v.m. Coronavirus

Op dit moment is de hele wereld in de ban van het Coronavirus. Het RIVM geeft richtlijnen uit voor Nederland en voor inwoners van Noord-Brabant gelden strengere regels. Het NPO Bestuur heeft inmiddels van meerdere afgevaardigden uit Noord-Brabant bericht ontvangen dat zij ziek zijn of last hebben van verkoudheid en/of hoesten. Daarnaast komen er vanuit het hele land vragen binnen over het wel/niet doorgaan van de Ledenraad van zaterdag 14 maart.

Ledenraad geannuleerd
Zojuist hebben we het besluit genomen om de Ledenraad van 14 maart te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Gezien de ontwikkelingen vinden we het maatschappelijk onwenselijk om een bijeenkomst te organiseren.

Nieuwe datum
We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en zodra het mogelijk en maatschappelijk verantwoord is, plannen we een nieuwe datum.

Via onze website, Op (de) Hoogte en social media houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. Op onze website vindt u ook informatie over de mogelijke impact van het virus op het vliegseizoen 2020.

Link naar algemeen NPO bericht over impact Coronavirus

Link naar actuele informatie RIVM m.b.t. Coronavirus

Link naar Vragen en Antwoorden

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.