Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Losplaatsen in België

Losplaatsen in België

Afgelopen week heeft u in het gezamenlijk persbericht van de NPO en KBDB kunnen lezen dat er de afgelopen maanden zeer intensief overleg is geweest. Dit overleg tussen de vertegenwoordigers van de Provinciale Entiteiten in België de KBDB en de NPO heeft geresulteerd in een aantal nieuwe losplaatsen.

De zoektocht naar nog een aantal geschikte plaatsen blijft voortduren. Beide partijen hebben er vertrouwen in dat dit gaat lukken en dat er mooie plaatsen zijn waar duiven kunnen én mogen worden gelost.

 

De spelregels die behoren bij juiste lossingen zijn nogmaals herhaald en aan eenieder, dus niet alleen de afdelingsbesturen of lossingsverantwoordelijken maar ook ieder lid van onze organisatie kenbaar gemaakt.

Waar het besef van de noodzaak van het maken van de goede afspraken en de naleving ervan al bij alle bestuurders was doorgedrongen, is en blijft het nodig dit ook bij iedereen die zijn steentje bijdraagt aan de lossing of het nu de chauffeur of convoyeur betreft te laten doorklinken.

De ketting is nu eenmaal zo sterk als de zwakste schakel.


Bijgaand de foto van afgelopen zaterdag waar de KBDB voorzitter Stefaan van Bockstaele persoonlijk aanwezig was bij de ingebruikname van de lossingsplaats Lessines.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.