Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Medewerkers IWB gezocht

Medewerkers IWB gezocht

Bestuur NPO wil in 2015 het Instituut Wedvlucht Begeleiding (IWB) uitbreiden tot drie personen. Ben jij onze meest geschikte kandidaat?

Naar wie zijn we op zoek?

  • Je bent goed op de hoogte van de NPO-organisatie en van de situering van de afdelingen in Nederland. Een pluspunt hierbij is dat je ook de ligging van de diverse samenspelen van de grote afdelingen kent.
  • Je  bent goed op de hoogte van de ligging van de lossinglocaties die door de afdelingen in Nederland, België en Frankrijk worden gebruikt.
  • Je hebt ervaring met en kennis van de beginselen van de meteorologie, de diverse weerkaarten en het programma ‘neerslag.nl’ van de Meteo-Group. Pluspunt is wanneer je ook kunt werken met andere weersite’s zoals Meteotines , de KNMI en de KMI.
  • Je hebt kennis van alle factoren die van belang zijn bij de berekening van de wedstrijdvluchten zoals de afstanden in kilometers en de verwachte snelheid van de duiven op basis van weers- en windverwachting.
  • Je bent beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag. Op zaterdag en zondag vanaf  06.00 uur. Op sommige wedstrijdvluchtdagen kan dit doorgaan tot 15.00 uur.  

 

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan een brief met een kort CV naar NPO t.a.v. Frank Marinus,  Postbus 908, 3900 AX te Veenendaal. Mailen mag natuurlijk ook (secretariaat@npoveenendaal.nl).

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.