Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Mijn dagje bij Combinatie Van den Berg in Utrecht

Mijn dagje bij Combinatie Van den Berg in Utrecht

Eindelijk was het zover. Ik en mijn vader gingen gezellig een dagje duiven kijken bij de combinatie Van den Berg in Utrecht. Ik had een bon gewonnen op de NPO Jeugddag te Houten.

Olaf Coops hokbezoek

We werden hartelijk ontvangen door Gilbert en Diane van den Berg. Ik kwam binnen en ik zag super veel prijzen en foto’s van teletekstduiven en ik dacht dat zou ik ook wel willen, dat heeft me erg gemotiveerd. We gingen toen gezellig aan tafel zitten waar we konden kiezen uit heerlijke koeken en lekker wat te drinken.

Toen gingen we het duivenhok in en mochten we alle topduiven vasthouden. Ze voelden echt goed aan en zijde zacht, goed gebouwd gewoon alles was goed aan die duiven. Gilbert vertelde alles over de duiven die we in ons handen hadden. Over wat ze gevlogen hadden of uit welke lijnen ze kwamen. Erg leuk en interessant. Ik heb er weer een hoop bijgeleerd.

Ook alle hokken zagen er leuk en gezellig uit en allemaal in kleurtjes geschilderd. Toe gingen we kijken bij het voer. Jeetje, wat een hoop verschillende soorten voer. Gilbert maakte er een mooi recept van door een beetje van dit en een beetje van dat daarna even wegen, hij leek wel een driesterrenkok. 
Daarna gingen we weer naar binnen en Diane had een heerlijk ommeletje gemaakt dat was echt super lekker. We praatten nog wat over de duiven. En als verrassing kreeg ik twee mooie duifjes. Die gingen mee naar Zeeland. Familie van den Berg heel erg bedankt,Het was een topdag!

Olaf Coops

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.