Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Nationale Dagen 2016

Nationale Dagen 2016

Het lijkt nog ver weg maar met de organisatie van de Nationale Dagen 2016 is een begin gemaakt. Het weekend van 2015 is geëvalueerd. Het was een zeer geslaagd weekend. Het bezoekersaantal was hoger dan in 2014. Er heerste een uitstekende sfeer. En op zondag was er nog extra gezelligheid door het optreden van Henk Klos.

Het aantal duiven dat aan de tentoonstelling deelnam, was wat teleurstellend. De tentoonstellingscommissie heeft echter al ideeën om dat aantal voor dit jaar op te krikken. Dus daar wordt aan gewerkt.

De jeugddag was weer een groot succes. Omdat het soms lastig is om een grote groep kinderen een hele dag goed te begeleiden, gaat de jeugdcommissie aan dat punt extra aandacht besteden. Het thema voor 2016 is al bepaald, maar houden we nog heel even geheim.

Afgelopen jaar is de postduivenveiling weer aan het evenement toegevoegd. In 2016 wordt hieraan zeker een vervolg gegeven. De bedoeling is om op zowel de zaterdag als de zondag duiven te gaan veilen. Geen internetverkoop, maar duiven die alleen in dit weekend te koop zijn.

Verder is het de bedoeling om de bezoekers nog wat extra’s te gaan bieden op informatief gebied. Leuke bijeenkomsten, interessante sprekers. Er wordt druk gebrainstormd. Heb je een idee? Laat het ons gerust weten (secretariaat@npoveenendaal.nl)!

Het weekend vindt in 2016 plaats op zaterdag 19 november en zondag 20 november. Wederom in Expo Houten. Zet dit weekend dus alvast op de kalender! Aan andere organisaties het verzoek in dit weekend geen activiteiten te plannen,

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.