Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Nieuwe website gelanceerd!

Nieuwe website gelanceerd!

De nieuwe website van de NPO is vandaag online gegaan. Daarmee is ook onze nieuwsbrief, Op (de) Hoogte, van uiterlijk veranderd.

Nieuwe website

Deze verandering past in de geheel nieuwe huisstijl van de organisatie. Tijdens de Nationale Dagen eind november is het nieuwe logo gepresenteerd en in gebruik genomen. Natuurlijk is bij het ontwerpen van de nieuwe site rekening gehouden met de wensen van deze tijd. Zo is de site responsive. Dat betekent dat hij ook goed leesbaar is op de smartphone en tablet.

De belangrijkste informatie is op de site geplaatst, maar de website is nog niet compleet. De nog ontbrekende informatie wordt zo snel mogelijk toegevoegd. We vragen jullie om nog even geduld te hebben. Zodra de website compleet gevuld is laten we jullie dit direct weten. In januari volgt er nog een gebruikerstest. Een aantal mensen wordt hiervoor uitgenodigd en krijgt van de websitebouwer een aantal opdrachten om uit te voeren. Het is belangrijk dat de site gebruiksvriendelijk is. Blijkt dat op bepaalde punten niet het geval, dan is dat reden tot verbetering.

Natuurlijk zijn ook nu al welkom!

 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.