Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten in het land

Wil je een activiteit of vergadering van een vereniging, afdeling, sectie, platform of commissie breed onder de aandacht brengen?


Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar ruim 11.000 abonnees verstuurd wordt. 

Vergaderingen melden we één maand vooruit. Het complete overzicht kan bekeken worden via de pdf, klik hiervoor op de link onder het overzicht. Voor de volledigheid vermelden we ook de vergaderingen van de NPO. 

Let op: in verband met het coronavirus verzoekt NPO de afdelingen en verenigingen om de activiteiten tot een minimum te beperken en de richtlijnen van het RIVM te volgen. 


ACTIVITEITEN

AFGELAST - Vrijdag 20 maart: Jonge duiven verkoop (Dorst)

De Jonge duiven verkoop van P.V. de Olijftak Dorst t.g.v. hun 70-jarig bestaan is afgelast in verband met de situatie rondom het coronavirus. 


AFGELAST - Zondag 22 maart: Duivenmarkt (Hengevelde) 

De Duivenmarkt is afgelast in verband met de situatie rondom het coronavirus. De bonnenverkoop via www.duivennet.nl loopt wel gewoon door en duurt nog tot en met 20 maart 20.30 uur: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Rupert 06-20337260 of email: info@dewitpen.nlOver de bonnenverkoop, sponsoren en andere activiteiten tijdens deze duivenmarkt zullen wij u t.z.t nader informeren via deze website.

  

VERGADERINGEN

Dag Datum Plaats Activiteit Organisatie
Zaterdag 21 maart Vianen Whzb/Tbotb Eigen regie
Zaterdag 21 maart Dordrecht Verkoping jonge duiven Dutch Golden Classic
Zaterdag 28 maart Dordrecht Verkoping jonge duiven Dutch Golden Classic

Klik hier voor het complete overzicht.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.