Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten van de verenigingen

Wil je een activiteit van de vereniging breed onder de aandacht brengen? . Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar ruim 11.000 abonnees verstuurd wordt. 
 

20 januari 2019 DUIVENHAPPENING in Kelpen-Oler

P.V. De Gez. Reizigers organiseert op zondag 20 januari 2019 in haar verenigingslokaal aan de Oranjestraat 1b in Kelpen-Oler wederom een FANTASTISCHE MIDDAG voor alle duivenliefhebbers. Het programma van deze middag biedt  alle liefhebbers aantrekkelijke informatie. Het is ons weer gelukt een geweldig forum bij elkaar te brengen. Kijk maar eens naar deze namen: Leo Heremans en Jo Lardenoye, twee absolute toppers in de duivenwereld

Het volledige programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

14.00 uur           Lokaal open
14.30 uur            Forum met bovengenoemde prominenten

Aansluitend vindt er nog een geweldige bonnenverkoop plaats.

 

20 januari 2019: 43e Oostbrabantse Sterrenparade

Zondag 20 Januari barst het weer los, de 43e Oostbrabantse Sterrenparade met daaraan gekoppeld Actie Zorgenkind door de duivensport. Actie Zorgenkind richt zich daarbij op de verstandelijk gehandicapten die in onze samenleving ook een plaats verdienen. Duivensporters uit het hele land komen jaarlijks naar deze actiedag, die diverse onderdelen kent.

Met de tentoonstelling waar de deelnemers hun mooiste koppel duiven laten keuren op zicht om ofwel het mooiste koppel van de tentoonstelling hebben of de allermooiste duif van het geheel. De eigenaar van de mooiste duif mag een jaar lang de Gouden wisselbeker koesteren.

De volledige opbrengst wordt voor 80% verdeeld onder Kansplus Bossche ommelanden en 20% is gereserveerd voor extra projecten die ook allemaal gerelateerd zijn aan mensen met een beperking.

Klik hier voor meer informatie,


1 februari 2019: duivenforum Kaatsheuvelse Postduivenvereniging

Dit jaar heeft de Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging twee topliefhebbers bereid gevonden om deel te nemen aan een gezellige maar bovenal informatieve duivenavond. Ben de Keizer en Kees Bosua delen hun kennis en ervaring met betrekking tot:

  • verliezen / ziekten jonge duiven
  • wisselende prestaties
  • roofvogels 


Met hun kennis en ervaring moet dit een duivenavond worden die u zeker niet mag missen!
Klik hier voor meer informatie.


17 maart 2019: Duivenmarkt PV Zutphen

Op zondag 17 maart 2019 organiseert PV Zutphen van 10.00 – 13.00 uur een duivenmarkt. Reserveer nu uw plek om jonge duiven te verkopen op onze Duivenmarkt

De duivenmarkt maakt deel uit van de Duivendag PV Zutphen met verder:

  • forum met gekende liefhebbers
  • mogelijkheid tot duiven fotograferen
  • minimarktje met duivenproducten/voer
  • springkussen voor de kinderen en workshop voor de dames


Ruimte reserveren of meer weten? Mail naar: admin@pvzutphen.nl
Kosten 10,= per 12 kooien. Graag uiterlijk 1 maart reserveren
Locatie: Hermesweg 15d, Zutphen


 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.