Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten van de verenigingen

Wil je een activiteit van de vereniging breed onder de aandacht brengen? . Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar ruim 11.500 abonnees verstuurd wordt.

 

Zondag 23 september 2018: Najaars duivenmarkt Onze Sport

Onze Sport, Ten Vaarwerkstraat 53 in Haaksbergen

Goede duiven koop je in het najaar. Daarom organiseert Onze Sport Haaksbergen een najaars duivenmarkt. Het programma bestaat uit verkoop, bonnenverkoop, loterij en stands van onder mer Garvo, Duo Kruidenelixer, Beyers, BLT en Weerink.

Klik hier voor de promotieflyer.


Zaterdag 29 september 2018: Uitreiking prijzenfestival en prijsuitreiking winnaars van de Golden Classic Marathon.


Nationaal inkorfcentrum 1738 P.V. De Luchtbode Hendrik Ido Ambacht

Op zaterdag 29 september is weer de oergezellige uitreiking van de gewonnen prijzen op de NPO en ZLU vluchten en de prijswinnaars van de Golden Classic Marathon. Graag nodigen we alle winnaars, supporters en belangstellenden uit om onder het genot van een drankje en een hapje van  Rizette, Margareth of Heleen dit feest met ons mee te maken.

Alle 1e prijswinnaars van ons inkorfcentrum hebben spontaan een jonge duif beschikbaar gesteld voor de tombola, zo heeft iedere bezoeker kans om in het bezit te komen van een kampioentje in spé. Ons clubhuis is te vinden aan de Reeweg 89 te Hendrik-Ido-Ambacht. Aanvang prijsuitreiking 16.00 uur. 

Namens bestuur, fondcommissie en team GCM
Meer info? Henk Verheij, tel: 06-10971951 mail: Henk@famverheij.nl


Oktober 2018 - Veiling voor het goed doel door PV De Zwaluw (Oudewater)

Duivensport helpt kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Noord Oost India. Door een bonnenverkoop te organiseren en de veiling via internet te houden, willen wij als duivensport, geld inzamelen voor de bouw van een school voor kinderen van Noord Oost India. Deze duivenveiling zal in het najaar via Toppigeons plaats vinden.

Klik hier voor achtergrondinformatie over het project en de duivenveiling. 

Deze verkoop wordt georganiseerd door een 3 tal leden van PV de Zwaluw uit Oudewater.
Paul Satink, Wim Groen en Kees Cluistra.

5 oktober 2018 - Forumavond PV Airborne (Renkum)

Vrijdagavovnd 5 oktober organiseren we weer een forumavond met Jos Thoné, Maurice van der Kruk en de leiding is in handen van Wilco Bultman. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30. Ook is er een grandioze verloting en bonnenverkoop.

Klik hier voor meer informatie.


5 oktober 2018 - lezing Medische begeleiding in duivensport

PV De Reisduif (Roosendaal)

Ter afsluiting van het jubileumjaar (100 jaar bestaan) organiseert PV De Reisduif een lezing over de medische begeleiding in de hedendaagse duivensport, regelmatig voorkomende ziektebeelden en actuele inzichten omtrent de behandeling hiervan. De lezing wordt verzorgd door dierenarts Henk de Weerd.

Om een idee te krijgen voor de belangstelling en ruimte voor deze avond vragen wij u om ons vóór 26 september 2018 te laten weten of u aanwezig bent via 06-57111666 (Fr. Belleter) of per e-mail via  af te willen mededelen naar uw komst.

Klik hier voor de complete uitnodiging.


6 oktober 2018 - Prijsuitreiking Golden Classic 

De 14e editie van de kweker/koperrace met jonge duiven, onder de naam Dutch Golden Classic 2018, is een mooi succes geworden. En dat vieren we met een gezellige prijsuitreiking op zaterdag 6 oktober 2018. En u kunt daarbij zijn. De uitreiking vindt vanaf 14.00 uur plaats in het gebouw van de DC & VB, Brandts Buysstraat 3-A in Dordrecht. 

Klik hier voor de complete uitnodiging.


13 oktober 2018 - Verkoop duiven PV Nooit gedacht (Ochten)

Op zaterdag 13 oktober a.s. worden er in het clubgebouw van de P.V. Nooit Gedacht aan de Liniestraat 8 te Ochten een aantal late jonge duiven verkocht. Deze duiven zijn geschonken door diverse kampioenen uit de Regio en de opbrengst gaat naar Kring 2 Regio 3 van de GOU.

Dit is een samenspel waar verenigingen hier uit de omtrek onder vallen en zij hebben dan weer financiële middelen om het één en ander te organiseren. De duiven zijn te bezichtigen vanaf 14.00 uur en de verkoop start om 15.00 uur. Verkoopleider is Henk van Zomeren.

U kunt tevens terecht voor een gezellig hapje en een drankje en wij hopen op uw komst.

23 en 24 november 2018 - vanaf 14.00 uur | CC Tentoonstelling PV Steeds Sneller Borculo

De 85-jaar jubilerende vereniging  PV Steeds Sneller uit Borculo organiseert op 23 en 24 november de jaarlijkse CC-tentoonstelling van Samenspel CC4 ’De Graafschap’ (8 verenigingen). Op zaterdagmiddag is vanaf 14:00 uur de tentoonstelling toegankelijk en aan het eind van de middag is er een forum met bekende liefhebbers als deelnemer. Daarna is de eindverkoop van onze jubileum bonnenverkoop. Op de bonnen kan worden voor geboden via www.duiven.net en www.bonnenverkoop.be. Diverse Nederlandse en Belgische topliefhebbers hebben al een bon toegezegd. Binnen volgt meer informatie over de bonnen en de invulling van de middag/avond.

PV Steeds Sneller Borculo
Roel Stevens sr., voorzitter
T 06 51 25 89 70

24 november 2018 - Bonnenverkoop PV De Vredesbode (Didam)

Postduivenvereniging De Vredesbode in Didam organiseert op zaterdag 24 november een fantastische bonnenverkoop in het clublokaal aan de Kruisstraat 23 in Didam.

Opening lokaal 12:00uur, Aanvang vooraanstaand forum is om 13:00 uur en start bonnen verkoop is omstreeks 15:00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging.

De invulling van de forum-leden en de beschikbare bonnen zullen t.z.t. bekend gemaakt worden.

PV Steeds Sneller Borculo
Roel Stevens sr., voorzitter
T 06 51 25 89 70


24 november 2018 - Tentoonstelling PV De Luchtbode (Assen)

 

 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.