Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten van de verenigingen

Wil je een activiteit van de vereniging breed onder de aandacht brengen? . Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar ruim 11.500 abonnees verstuurd wordt.

 

16 november 2018 - Postduivententoonstelling PV Nijkerk 

Jaarlijkse tentoonstelling met bonnenverkoop van nationale en regionale tophokken, de bekende € 800 competitie én een tombola met meer dan 200 schitterende prijzen. Zaal open vanaf 19.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Clublokaal aan de Nachtegaalsteeg in Nijkerk

 

17 november 2018 - Tentoonstelling PV De Snelvlieger (Haarlem)

Op zaterdag 17 november a.s. organiseert  P.v. De Snelvlieger Haarlem haar tentoonstelling. Om 19.00 uur openen wij onze deuren aan het Badmintonpad te Haarlem. Tijdens deze gezellige avond houden wij een forum waarin plaats zullen nemen:

  • Ruud Bakker (Veenendaal)
  • Steef Duyn (Heemskerk)
  • Jan ‘t Oever (Lisse)  

Tevens houden wij een bonnenverkoop van fantastisch goed presterende liefhebbers o.a: Jan en Leanne vd Pasch, Albert Derwa, Peter Cranz, Hennie Lagrouw, Gebr. Scheele, Comb. Hoffman-Regtop en Marit en Martijn Kramer en nog veel meer goed presterende liefhebbers.

Deze bonnen staan vanaf 5 november 18.00 tot vrijdag 16 november 21.00 op GPS Auctions en daar kunt u een bod uitbrengen. De definitieve verkoop vindt plaats op zaterdag 17 november vanaf 21.00 uur in ons clublokaal aan het Badmintonpad Haarlem. 

Wij zien u graag op zateravond 17 november vanaf 19.00 uur voor een gezellige duivenavond bij P.V. De Snelvlieger Haarlem aan het Badmintonpad. Meer weten? Neem contact op met Corrie Thiele via 

17 november tot en met 2 december - bonnenverkoop Samenspel Maasdal (Neer)

Van zaterdag 17 november tot en met 2 december 21.00 uur 2018 houdt het Samenspel Maasdal een bonnenverkoop via Toppigeons. Dit is vanwege de kampioenenhuldiging van Samenspel  Maasdal. Verkoop vindt uitsluitend via internet plaats (geen zaalverkoop).

De opbrengst is voor de organiserende vereniging “PDV Tot Ziens” te Neer. Er worden geschonken bonnen verkocht van vele topspelers uit ons eigen samenspel, maar ook van spelers met landelijke bekendheid en buitenlandse liefhebbers.

De bonnenlijst is te vinden op www.toppigeons.com (vanaf 17 november 2018).


23 november 2018 - Forumavond/jubileum PDV De Grenspost (Budel)

 

Vrijdag 23 november houdt PDV De Grenspost Budel een forumavond ter gelegenheid van het 80 jarig bestaan. Deelnemers aan dit forum zijn niemand minder dan Dirk Leekens, Herry Peters en Henri van Doorn.

Wij bieden u een unieke gelegenheid om in contact te komen met deze topliefhebbers. Tevens kan op deze avond geboden worden op bonnen van (inter)nationale en regionale topliefhebbers.

Voorbieden op deze bonnen t/m 22 november via www.gps-auctions.nl. Het eindbod vindt plaats tijdens de forumavond. Aanvang 20.00 uur (lokaal De Grenspost is open vanaf 19.00 uur). Adres lokaal De Grenspost: Boszicht 216A, Budel-Dorplein.

23 en 24 november 2018 - vanaf 14.00 uur | CC Tentoonstelling PV Steeds Sneller Borculo

De 85-jaar jubilerende vereniging  PV Steeds Sneller uit Borculo organiseert op 23 en 24 november de jaarlijkse CC-tentoonstelling van Samenspel CC4 ’De Graafschap’ (8 verenigingen). Op zaterdagmiddag is vanaf 14:00 uur de tentoonstelling toegankelijk en aan het eind van de middag is er een forum met bekende liefhebbers als deelnemer. Daarna is de eindverkoop van onze jubileum bonnenverkoop. Op de bonnen kan worden voor geboden via www.duiven.net en www.bonnenverkoop.be. Diverse Nederlandse en Belgische topliefhebbers hebben al een bon toegezegd. Binnen volgt meer informatie over de bonnen en de invulling van de middag/avond.

PV Steeds Sneller Borculo
Roel Stevens sr., voorzitter
T 06 51 25 89 70

24 november 2018 - Bonnenverkoop PV De Vredesbode (Didam)

Postduivenvereniging De Vredesbode in Didam organiseert op zaterdag 24 november een fantastische bonnenverkoop in het clublokaal aan de Kruisstraat 23 in Didam.

Opening lokaal 12:00uur, Aanvang vooraanstaand forum is om 13:00 uur en start bonnen verkoop is omstreeks 15:00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging.

De invulling van de forum-leden en de beschikbare bonnen zullen t.z.t. bekend gemaakt worden.

PV Steeds Sneller Borculo
Roel Stevens sr., voorzitter
T 06 51 25 89 70


24 november 2018 - Tentoonstelling PV De Luchtbode (Assen)

 

 

 

25 november 2018 - Tentoonstelling + bonnenverkoop bij SVEL (Edam)

Op 25 november a.s. organiseert SVEL te Edam een tentoonstelling met een grandioze bonnenverkoop van meerdere Nationale winnaars en afdelings- kampioenen uit Noord-Holland. Bonnen van onder meer: Kees Droog - Ijs Kaptein - Comb. Verwey /de Haan - Ruud Vermaat - Gebr. Jacobs - Vokko Brugge Arie Pastor - Ron Voorn - Gerrit Veerman - N. Tetteroo - W. Hogendoorn -  Henk Bos - Rob v/d Pijll - Samier Begovic - Ton Snoek - Comb. Geutsken - Comb .Kelder-Nauta - Piet Zonneveld -  Kroon -Kout - Dirk de Jong - A.M.J. Sluijs – C .v. Lammeren - Jan Rijnsburger sr. en de comb. Aberkrom-Baars.

Tevens is de prijsuitreiking van Derby Fontenay Sur Eure (jongen) die jaarlijks door SVEL georganiseerd wordt met grote geldprijzen.

We zien u graag op Keetzijde nr. 19  in Edam (naast het voetbalveld van EVC). U bent welkom vanaf 13.00 uur.

 

25 november 2018 - Kampioenenhuldiging PDV Tot ziens (Neer)

Op 25 november 2018 wordt in het clubgebouw van “PDV tot Ziens” te Neer een kampioenenhuldiging georganiseerd voor de kampioenen van het Samenspel Maasdal. Dit wordt een gezellige middag waarbij alle leden en partners van het Samenspel zijn uitgenodigd. Deze huldiging vindt plaats in het clubgebouw van “PDV Tot Ziens” te Neer, Kloosterpad 13 6086 AK te Neer.

 

Bonnenverkoop PV Nieuwediep (Den Helder) 

Van 26/11 t/m 10/12 2018, zal een bonnenverkoop plaatsvinden op www.duiven.net van duiven van eerste prijswinnaars 2018.

 

In de verkoop duiven van: A.v. Kesteren, Rens v/d Zijde, Cees Nagel, Peter Crans, Wim Ruiten, Teun Ruiten, Henk Moot, Piet Valk, Piet de Boer en Arco Hendriks, Geert de Vries

Bovenstaande liefhebbers doen al jaren mee aan de top op afdeling en landelijk niveau.


8 en 9 december, Door Vriendschap Sterk (Marken)

Op zaterdag 8 en zondag 9 december a.s. organiseert duivenvereniging Door Vriendschap Sterk haar jaarlijkse tentoonstelling. Op zondag 9 december houden wij een bonnen verkoop van bekende liefhebbers uit onze kring 2 en afdeling 6 Noord Holland.

Wij zien u graag in ons clubgebouw aan de boxenring te Marken.

U bent welkom op zaterdag vanaf 20.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur.  De verkoop van de bonnen start rond 15.30 uur.


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.