Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten in het land

Wil je een activiteit of vergadering van een vereniging, afdeling, sectie, platform of commissie breed onder de aandacht brengen?


Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar ruim 11.000 abonnees verstuurd wordt. 

Vergaderingen melden we één maand vooruit. Het complete overzicht kan bekeken worden via de pdf, klik hiervoor op de link onder het overzicht. Voor de volledigheid vermelden we ook de vergaderingen van de NPO. 


ACTIVITEITEN

 

Zaterdag 18 januari: NU-prijsuitreiking (Enter)

De Noordelijke Unie houdt haar prijsuitreiking en huldiging van de kampioenen in Zalencentrum De Kröl, Dorpsstraat 158, 7468 CT Enter. Aanvang 14.00 uur. Iedereen wordt van harte uitgenodigd.

De entree bedraagt € 25 per persoon. Hiervoor wordt u een warm/koud hapjesbuffet aangeboden en kunt u vrij drinken. Wel vragen wij u om uiterlijk zaterdag 11 januari per mail, telefoon of app u aan te melden bij: Gerard Kok (ghkok37@gmail.com / 06-31326545) of Marco van Doorn (marco_vdoorn@hotmail.com / 06-19993378). De zone-winnaars en de kampioenen hebben ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Zondag 19 januari 2020: 44e Oost-Brabantse Sterrenparade (Rosmalen)

Aktie Zorgenkind door de duivensport
Duivensport al een heel oude hobby, maar dat geldt ook voor de Oost-Brabantse Sterrenparade met daaraan gekoppeld Aktie Zorgenkind door de duivensport. Begonnen in 1976 en nog altijd springlevend.

Aktie Zorgenkind

Voor de 44e keer staat de duivensport in Nederland op de bres voor onze verstandelijk gehandicapte vriendjes en vriendinnetjes. Want vrienden en vriendinnen zijn het geworden in de loop der jaren, zeker in de vorm van onze drumband Prins Maurits uit Kaatsheuvel die elk jaar de bezoekers en fans trakteren op perfect slagwerk. Tel daarbij op de tentoonstelling (op zicht) met kans op de Van Wanrooij-cup voor het schoonste koppel en de Gouden wisselbeker voor de mooiste duif. Tel daarbij op de rits artiesten die elk jaar optreden met als vaste blikvanger Theo van Veghel. Verder kunnen wij u presenteren het jonge talent Aylinn Verhoeven die voor het derde jaar op rij haar zoetgevooisde klanken zal laten klinken. Als klap op de vuurpijl hebben we, dankzij onze grote vriend en sponsor Van Wanrooij bouw en ontwikkeling, een geweldig optreden op stapel staan van Stef Ekkel. Tel daarbij op een spectaculaire bonnen- en duivenverkoop. Dan weet u dat het niet anders kan dan een geweldige duivendag te worden, voor man en vrouw.

Gaarne nodigen wij iedereen uit om onze Aktie te bezoeken op zondag 19 Januari. Locatie: De Kentering, Dorpsstraat 54 Rosmalen. De entree is gratis. Zaal open vanaf 12.00.

Zaterdag 25 januari 2020: Prijsuitreiking SS Noord (Tholen)

Meer informatie via Afdeling Zeeland.


Zaterdag 1 februari 2020: Prijsuitreiking SS Midden (Sas van Gent)

Meer informatie via Afdeling Zeeland.


Zaterdag 8 februari 2020: Prijsuitreiking FZN (St. Willibrord)

Meer informatie via Afdeling Zeeland.


Vrijdag 14 februari: Duivenavond Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging (Kaatsheuvel)

Op vrijdag 14 februari 2020 houdt de Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging haar jaarlijkse duivenavond. Dit keer een duivenforum met Falco Ebben.

Poster Falco


Klik hier voor meer informatie.


22 februari: Visie Michel Verweij op de duivensport (Heemskerk)

Zaterdag 22 februari komt Michel bij PV Heemskerk vertellen hoe hij de duivensport ziet en hoe zijn hok is opgebouwd. Michel Verweij en Peter de Haan zijn al jaren topspelers op de marathon (zowel ZLU als overnacht). Deze presentatie is niet alleen interessant voor marathonspelers maar ook voor de programmaspelers. Michel heeft immers al jaren ervaring in de duivensport met zowel vliegen als kweken.

De zaal gaat open om 14.00 uur en Michel start om 14.00 met zijn verhaal. Om een indicatie te hebben hoeveel belangstelling er is, graag even aangeven of je komt en eventueel met introducés, Aanmelden kan tot 15 februari per mail: of .

22 februari 2020

 

VERGADERINGEN

Dag Datum Plaats Activiteit Organisatie
Zaterdag/Zondag 18/19 janauri St. Quentin Nationale Dagen Frankrijk Franse Bond
Zaterdag/Zondag 18/19 januari Blackpool Internationaal Duivenweekend Engelse Bond
Zondag 19 januari Rosmalen Oost-Brabantse Sterrenparade Afdeling 3
Zaterdag 25 januari Wychen NPO Ledenraad NPO
Zaterdag 25 januari Thorn Jaarvergadering Afdeling 4
Zaterdag 25 januari Kampioenenhuldiging Afdeling 7
Zaterdag 25 januari Tholen Prijsuitreiking SS Noord Afdeling Zeeland

Klik hier voor het complete overzicht.

 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.