Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten van de verenigingen

Wil je een activiteit van de vereniging breed onder de aandacht brengen? . Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar ruim 11.500 abonnees verstuurd wordt.

 

Zondag 12 augustus jaarlijkse "gehandicaptenvlucht" t.b.v. Kika

Het betreft een serie 2 vlucht, waarvoor iedereen uitgenodigd wordt om mee te doen. Zowel duivenliefhebbers als niet-duivenliefhebbers. Er worden mooie natura prijzen vervlogen, en tevens gratis prijzen voor nr 100, 200 etc.. Natuurlijk ligt het zwaartepunt bij de totaalopbrengst van deze happening, die we op de feestmiddag van kring Oss zullen overhandigen aan Kika. De inschrijving bedraagt 2,50 Euro per serie.

U kunt Uw reakties, suggesties etc kwijt via mijn mailadres: jo-vos@hotmail.com.

 

Oktober 2018 - Veiling voor het goed doel

Duivensport helpt kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Noord Oost India. Door een bonnenverkoop te organiseren en de veiling via internet te houden, willen wij als duivensport, geld inzamelen voor de bouw van een school voor kinderen van Noord Oost India. Deze duivenveiling zal in het najaar via Toppigeons plaats vinden.

Klik hier voor achtergrondinformatie over het project en de duivenveiling. 

Deze verkoop wordt georganiseerd door een 3 tal leden van PV de Zwaluw uit Oudewater.

Paul Satink, Wim Groen en Kees Cluistra.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.