Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen

Activiteiten in het land

Wil je een activiteit of vergadering van een vereniging, afdeling, sectie, platform of commissie breed onder de aandacht brengen? Mail het aan de NPO.

Wij zorgen dat het op de site geplaatst wordt. Ook nemen we activiteiten op in Op (de) Hoogte, de wekelijkse nieuwsbrief van de NPO die naar circa 8.000 abonnees verstuurd wordt. 

Vergaderingen melden we één maand vooruit. Het complete overzicht kan bekeken worden via de pdf, klik hiervoor op de link onder het overzicht. Voor de volledigheid vermelden we ook de vergaderingen van de NPO. 

Let op: in verband met het coronavirus verzoekt NPO de afdelingen en verenigingen om de richtlijnen van het RIVM te volgen. 

  

ACTIVITEITEN

Door de coronamaatregelen gelden strikte voorwaarden en zijn bijeenkomsten en fysieke activiteiten (nog) niet mogelijk.

4 - 19 december | Bonnenverkoop PV De Vredesduif (Lepelstraat)

De wintertentoonstelling van PV De Vredesduif met de verloting en veiling van bonnen voor jonge duiven 2021 kan helaas niet doorgaan. Niet getreurd! Het bestuur heeft van een aantal zeer bekende duivenliefhebbers weer een bon geschonken gekregen en geïnteresseerden kunnen dit jaar via internet op deze bonnen bieden via de website www.doevepeet.nl. Deze internetveiling vangt aan op 4 december en eindigt op zaterdag 19 december om 20.00 uur.

Het bestuur zorgt dan dat de schenker van de bon en de hoogste bieder/koper met elkaar in contact komen. Met de opbrengst probeert PV de Vredesduif de financiële verliezen van 2020 enigszins op te vangen. Klik hier voor meer informatie.
 

3 maart 2021 | Jubileum PV De Vredesduif (Lepelstraat)

De vereniging Vredesduif 1928 uit Lepelstraat bestaat dit jaar 75 jaar. Oorspronkelijk had men gepland om 3 oktober 2020 hun 75 jarig jubileum te vieren in Gasterijk Kladde. Destijds is de vereniging daar opgericht (toen nog Cafe Kladde). Helaas kan deze viering met receptie en feestbanket vanwege Corona nog niet doorgaan. Het jubileum is voorlopig vastgesteld op zaterdag 3 maart 2021. In januari 2021 wordt bekeken of het mogelijk is of dat het wenselijk/noodzakelijk is om uit te wijken naar naar oktober 2021; het is namelijk niet wenselijk om de viering te houden tijdens het wedvluchtseizoen 2021. 

 

VERGADERINGEN

Dag datum Plaats Activiteit Organisatie
2020
maandag 7 december Bestuursvergadering Afdeling 9
maandag 7 december Heerenveen Bestuursvergadering Afdeling 11
zaterdag 12 december Ureterp FUID Festival Afdeling 11
zaterdag 12 december Apeldoorn GPS Champ. + Grootmeesters Het Spoor der Kampioenen
2021
zaterdag 13 maart NPO Ledenraad NPO
zaterdag 27 november NPO Ledenraad NPO
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.