Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen > 39e Oostbrabantse Sterrenparade

39e Oostbrabantse Sterrenparade

Zondag 18 januari 2015 wordt voor de 39e keer de Oostbrabantse Sterrenparade en Aktie Zorgenkind gehouden in Partycentrum De Kentering, Dorpstraat 54 in Rosmalen. De twee mannen van het eerste uur, Harry van Zuijlen en Frans van Pinxteren zijn nog net zo enthousiast als 38 jaar geleden om een mooie duivenmiddag te bouwen en hun actie ook te doen slagen.

Dankzij de medewerking van liefhebbers uit heel Nederland is er voor Aktie Zorgenkind weer een fantastische bonnenverkoop. In deze bonnenverkoop voor ieder wat wils, of het nu programmaspel is of zware fond, grote toppers en regionale kampioenen. Op deze manier is iedereen in de gelegenheid een bon te bemachtigen en daarmee het goede doel, de verstandelijke gehandicapte medemens, te steunen. Rond 14.00 uur is de eindveiling van deze spectaculaire bonnen- en duivenverkoop.

Theo van Veghel

 

Voor amusement is ook deze keer weer een ruime plaats ingeruimd. Diverse artiesten waaronder uit België zangeres Texas Twixy, 'onze' onvolprezen Theo van Veghel en uit Amsterdam volkszanger Peter Beense treden op. De dag wordt muzikaal geopend door drumband Prins Maurits uit Kaatsheuvel, een drumband van mensen met een verstandelijke beperking.


Vanaf 12.30 uur zijn bezoekers van harte welkom. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Harry/Peter van Zuijlen, tel. 073-5213378, e-mail:

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.