Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen > Giant taartvluchten Urk

Giant taartvluchten Urk

Voor de 10e keer op rij worden speciale vluchten op Urk georganiseerd. Deze taartvluchten hebben in de loop der jaren een duidelijke plek veroverd in het vliegprogramma. Vele liefhebbers maken met veel plezier gebruik van deze extra mogelijkheid. Iedereen met een NPO-lidnummer kan meedoen én in dit jubileumjaar gebeurt er nog wat extra's

Logo Giant

Bestel je taartringen

Voor het eerst zijn vaste voetringen te bestellen speciaal voor de taartvluchten. Deze vaste voetringen zijn voor de late jongen voor de taartjongencompetitie. 

De eerste afleverdatum is het weekeinde van 16 en 17 mei. De ringen moeten daarom besteld worden voor 4 mei aanstaande.

De ringen kosten € 2,50 per stuk. Hiervoor doe je gratis met deze duiven mee aan de taartvluchten, zowel in de speciale competitie als voor de totaal uitslag. Zoals je van ons gewend bent kun je er vele prijzen mee winnen.

Voor de jeugd is er een speciale plek met geweldige prijzen. Dit geldt ook voor de jeugdige duiven !!

De taartvluchten zijn dit jaar extra interessant voor de liefhebbers die met hun jongen alleen natoer vliegen. De afdeling 11 heeft drie navluchten op het programma staan, met de taartvluchten kun je de jonge duiven extra vluchten geven om tot een volwaardig programma te komen voor de late jongen.

Je bestelling kunt je doorgeven op taartvluchten@gmail.com, vermeld uw lidnummer en naam en adres graag in de mail. Op deze manier kunnen we voor een tijdige aflevering zorgdragen.

Vliegprogramma 2015

Het vermoedelijke vliegprogramma voor 2015 is:

19 september Geldermalsen                                     
26 september Boxtel
3 oktober Roosendaal
10 oktober Den Helder, Roodeschool en Roosendaal

NB bij oostenwind wijken wij uit naar een Oostelijk gelegen losplaats, dit ter bescherming van de late jongen.

De grote feestavond met de prijsuitreiking van alle kampioenschappen is op zaterdagavond 10 oktober op Urk. 

Taartvluchten voor iedereen 

Hoewel wij de meeste deelnemers uit de afdeling 10 en 11 hebben, zijn de taartvluchten voor iedereen met een NPO lidnummer. Ook elke duif die kan vliegen mag worden ingekorfd, oud en jong.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.