Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen > Jeugdleden Afdeling 10 bezoeken Natural

Jeugdleden Afdeling 10 bezoeken Natural

In februari hebben 30 jeugdleden uit afdeling 10, enkele begeleiders en commissieleden een bezoek gebracht aan het Belgische Natural. Het unieke kweekstation van Natural bestaat 60 jaar!

Natural rondleidingDe busreis begon voor sommigen al vroeg. De eerste jeugdleden moesten om 06.00uur al klaar staan in Assen. Omstreeks tienen was afdeling 10 met de jeugd aanwezig op locatie. Daar kreeg de jeugd de gelegenheid om zichzelf enige tijd te vermaken en rond twaalven was er voor de groep een hapje en een drankje te nuttigen.

Daarna kreeg de groep een uitgebreide rondleiding in het museum van Natural door Dhr. J. de Scheemaecker.

Rond 14.00 uur begon de terugreis naar het hoge Noorden weer. In de bus was er een prijsuitreiking van de quiz waarvoor de jeugd 20 vragen te beantwoorden had. Voor elk jeugdlid waren er prijzen te verdienen. De commissie van de afdeling had een groot aantal prijzen voor de verloting geregeld met als klap op de vuurpijl een duif van Natural.

Enkele van de sponsoren waren Travipharma met een grote kalender, Vanrobaeys met voedingssupplementen en petjes, Pipa met petten, Falco Ebben-PigeonPixels met dvd’s, RTV Noord met een verrassingspakket incl. selfiestick, DreamPigeons.com met Fondspiegels en de NPO met USB-sticks en pennen voor alle jeugdleden! Verder was er een groep liefhebbers die bonnen schonk voor de jeugd. De schenkers hiervan waren H.& J. Eijerkamp, Jacob Poortvliet, Willem Mielekamp, P. Boonstra, Jan de Jonge, Dirk Verleun, Hans de Ruig, Youri Meijerhof, Derk Huls.

Op de Veluwe werd nog gezellig gepauzeerd en hebben de jeugdleden lekker gegeten bij de  MacDonalds. Het eerste jeugdlid stapte  voldaan weer uit in Staphorst en de laatsten in Assen.

De commissie is alle sponsoren erg dankbaar. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde dag. 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.