Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Activiteiten van de verenigingen > Tentoonstelling en Bonnenveiling in Lepelstraat

Tentoonstelling en Bonnenveiling in Lepelstraat

In het weekend van 16 en 17 december organiseert de postduivenvereniging De Vredesduif in Lepelstraat haar jaarlijkse tentoonstelling voor postduiven.

Op deze winteractiviteit wordt al sinds jaar en dag een aantal van de beste en mooiste postduiven van de leden bij elkaar gebracht en in de hand gekeurd door een officiële keurmeester van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie. Dit jaar is dat dhr. Versendaal uit Strijen.

Op zondag 17 december gaan de deuren van het verenigings- gebouw aan de Kruisweg te Lepelstraat om 11.00 u. open voor belangstellenden.

Om 12.00 u. wordt ten behoeve van de vereniging een aantal bonnen geveild van leden van de club die het beste hebben gepresteerd op de wedvluchten van het afgelopen duivenseizoen, bv. van de kampioenen R.Nijssen, J.v.Ekeren, C.Cools maar ook van gekende duiven coaches met bijzondere prestaties uit de regio zoals A.van Loon uit Halsteren, C.v.Heijst uit Bergen op Zoom en iets verder weg F.Belleter uit Nispen, Comb. De Pijper uit Hoeven, J.v.Bijnen uit Made, W.Geers uit Hulst en W.Mieras uit Wemeldinge.

Tevens is er een verloting en zijn er gratis broodjes voor de bezoekers.

De activiteit vindt plaats in het eigen lokaal aan de Kruisweg te Lepelstraat.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.