Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Update: kampioenenhuldigingen afgelast

Update: kampioenenhuldigingen afgelast

(update van 12 november 20:57 uur) Helaas hebben we naar aanleiding van de actuele Covid ontwikkelingen moeten besluiten de kampioenenhuldiging van morgen 13 november NIET door te laten gaan. Ook de huldiging van de NPO kampioenen 2021 op 20 november gaat NIET door.

We vinden dit uiteraard erg vervelend, nadat het in 2020 was afgelast hadden we gehoopt U dit jaar alle kampioenen alsnog in het zonnetje te kunnen zetten voor hun prestaties en lang zag het ernaar uit dat dit ook mogelijk zou zijn. Wij keken hier, net als U, naar uit. Maar gezondheid gaat voor alles en wij vinden het op dit moment niet meer verantwoord.

Het is heel jammer dat het zo loopt. U houdt allen vanzelfsprekend recht op uw prijs en we laten deze bij U thuis bezorgen.

Nogmaals een welgemeend proficiat aan alle kampioenen!

Bestuur NPO
Ben Geerink

 

 

(bericht van 9 november 15:30 uur).
Zojuist hebben winnaars en kampioenen van 2020 die zich hadden aangemeld onderstaande mail ontvangen van het Bestuur NPO over de huldigingen op 13 november a.s.

Voor hen geldt: houd dit nieuwsbericht in de gaten voor de meest actuele situatie.

Arnhem, 9 november 2021

Beste liefhebbers,

Zoals U in de media kunt lezen en wellicht om U heen kunt constateren, loopt het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames als gevolg van Covid-19 weer op. Dit kan met zich meebrengen dat er op de geplande persconferentie van aanstaande vrijdag 12 november beperkende maatregelen voor bijeenkomsten zoals onze kampioenhuldiging van zaterdag 13 november worden afgekondigd.

Een van de mogelijkheden is dat onze kampioenenhuldiging komende zaterdag 13 november niet meer door mag gaan als maatregelen per direct of met ingang van de volgende dag worden afgekondigd. Uiteraard hopen wij dit niet. We zijn al enige tijd met de voorbereiding bezig en hebben rekening gehouden met de Covid situatie door de opzet van de huldiging mede in samenspraak met van der Valk Vianen. 

Wij zetten ons in om de prijsuitreiking volgens de regels door te laten gaan, mits dit verantwoord kan uiteraard. Echter wanneer deze bijeenkomsten verboden of ontraden worden dan zullen wij ons aan de regels houden en gaat de gezondheid van onze liefhebbers voor.

 Aangezien de persconferentie de avond voor de huldiging is, is dit ook voor ons een kwestie van afwachten. Na de conferentie moet er snel duidelijkheid zijn voor de organisatie en voor alle genodigden.

 We zullen daarom een nieuwsbericht op onze site plaatsen met daarop de laatste stand van zaken. Houdt u deze in de gaten tot het moment dat u afreist naar Vianen op 13 november. Zodra er wijzigingen komen, zullen deze direct in dat nieuwsbericht worden geplaatst met de tijd van plaatsing erbij zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele situatie.

 Over de huldiging van zaterdag 20 november zullen wij U volgende week informeren.

 Wij hopen op uw begrip in deze situatie.

 Bestuur NPO

 

 

 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.