Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Olympiade 2015 - Aanmelden Standaardklasse

Olympiade 2015 - Aanmelden Standaardklasse

Opgeven voor deelname aan de Standaardklasse van de Olympiade kan nog tot 1 januari 2015. De Olympiadecommissie heeft bekeken door welke aanpak de beste resultaten voor de standaardklasse behaald kunnen worden.

OlymiclogogrootHeel bepalend is in welke forme de duiven in Boedapest aankomen. Daarom heeft de commissie besloten om zo kort mogelijk voor het vertrek van de duiven naar Boedapest tot de uiteindelijke keuring te komen. Omdat de duiven op woensdag 14 januari 2015 om ongeveer 10.00 uur moeten vertrekken om tijdig in Boedapest aan te komen, is besloten de keuring ’s morgens te laten plaatsvinden.

Dit betekent dat uiterlijk 5.00 uur ’s morgens (woensdagmorgen 14 januari 2015) de duiven voor de standaardklasse aangeboden moeten worden ter keuring. Ze moeten worden gebracht naar het Clubgebouw van PV De Toekomst in Elst. Nadat de 5 doffers, 5 duivinnen en 2 jonge doffers en 2 jonge duivinnen zijn uitgekozen, worden ze direct vervoerd naar Boedapest.

Aanmelden voor de Standaardklasse kan tot 1 januari 2015. Na opgave volgt verdere informatie over wat er meegenomen moet worden bij het aanleveren van de duiven.

Sportklasse

De duiven voor de sportklasse moeten woensdagmorgen 14 januari 2015 tussen 9.00 uur tot 09.30 uur worden aangeleverd in het Clubgebouw van PV De Toekomst. Het Nederlandse team in de sportklasse is inmiddels bekend.

Het Clubgebouw van PV De Toekomst ligt op het terrein van sportcomplex De Pas, aan de Pas 1, Elst (Gelderland). Sportcomplex aanhouden!

De Olympiadecommissie

Th. Hutten,
W. de Vries
en A.J. Veninga

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.