Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Promohokjes in 2014 een succes

Promohokjes in 2014 een succes

Vanaf 2014 zijn de promohokjes weer een taak geworden van de NPO. De promohokjes zijn bedoeld om nieuwe jeugdleden in contact te laten komen met de duivensport. Het hok blijft 24 maanden in bezit van het jeugdlid waardoor er een goede start gemaakt kan worden met het houden van duiven.

Nu het nieuwe jaar is aangebroken is dit een mooi moment om de balans op te maken. Er zijn in een half jaar acht hokjes geplaatst. Met veel plezier houden deze nieuwe jeugdleden nu ieder ongeveer acht duiven.

Ook leuk om te melden is dat er enkele scholen en kinderboerderijen interesse hebben in het plaatsen van een hok. Wij hopen dat dit doorgang gaat vinden en als het zover is laten wij dat uiteraard weten!

Onderstaand enkele foto’s van de hokken en de nieuwe liefhebbers!

Weet je ook iemand die wel geinteresseerd is in duiven en in aanmerking kan komen voor een promohokje? Of een instantie die wel interesse heeft om de sport te introduceren bij nieuwe mensen?
Kijk dan even op onze website: https://www.npoveenendaal.nl/kenniscentrum/promohokje-1
Of neem contact op met Peter Roks: C.vanschaijk@npoveenendaal.nl

En heb jij ook promohokje en nog leuke foto's? Mail ze dan ook naar C.vanschaijk@npoveenendaal.nl. Dan plaatsen wij de foto. 

 

Lois is heel blij dat ze nu zelf duifjes kan kweken!

Ook Luca is trots op haar nieuwe hok!

Johan kan zijn favoriete sport weer beoefenen!

Stan met zijn nieuwe hok
 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.