Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Trek nu al je plan voor de Olympiade van 2017

Trek nu al je plan voor de Olympiade van 2017

De volgende Olympiade wordt in 2017 in het Belgische Brussel gehouden in het weekend van 28 en 29 januari! Topduiven uit de hele wereld komen hier bij elkaar om te strijden om de Olympische titel. Zowel in de sport- als in de standaardklasse kun je in diverse categorieën een belangrijke internationale prijs halen.

Het lijkt nog ver weg, maar de vluchten die achter de rug zijn, kunnen al van belang zijn! Wil je een betere kans maken, dan moet je nu al je plan trekken.

Kijk maar eens naar de voorwaarden. In de categorieën A en B van de sportklasse heb je misschien al een duif die goed gepresteerd heeft. En deze duif kan bijvoorbeeld ook best in aanmerking komen voor de Allround-klasse.

Bekijk of je het aantal kilometers wel haalt en voldoen de vluchten waarbij de duif goed gepresteerd heeft aan de voorwaarden voor wat betreft aantal duiven en deelnemers? Hier kun je anders met vluchten die nog komen en anders in het seizoen 2016 nog bijsturen.

Of misschien heb je een hele mooie duif die nu ook al goed gepresteerd heeft. Die kan best wel eens in aanmerking komen voor deelname aan de standaardklasse.

Kijk in ieder geval even naar de voorwaarden van zowel de sportklasse als de standaardklasse


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.