Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Vacatures Reglementencommissie NPO

Vacatures Reglementencommissie NPO

We zijn op zoek naar leden voor de Reglementencommissie van de NPO. Deze commissie adviseert het bestuur over Statuten, Huishoudelijk Reglement, en de andere reglementen die de NPO kent.

Wat doet een lid van de reglementencommissie?

Op dit moment wordt het wedvluchtreglement totaal herzien. Van de commissieleden wordt verwacht dat zij voorgestelde reglementswijzigingen van advies voorzien.

In het algemeen kan de commissie reglementswijzigingen indienen en via bestuur NPO voorleggen aan de Algemene Vergadering NPO.

De commissie komt een paar keer per jaar bij elkaar. Moment en locatie worden bepaald door de commissieleden onderling.

Profiel

Een lid van de reglementencommissie beschikt over goede adviesvaardigheden, heeft een onafhankelijke instelling, is kritisch en stelt zich (pro)actief op. Bij voorkeur hebben de commissieleden een juridische opleiding of werkervaring in deze richting.

De functie wordt niet betaaald, maar uiteraard worden gemaakte onkosten vergoed.

Belangstelling?

Hebt u belangstelling voor deze functie? Maak dit dan kenbaar door uw motivatie en kort CV te sturen naar NPO, Postbus 908, 3900 AX  Veenendaal of secretariaat@npoveenendaal.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Frank Marinus, Bureaumanager NPO, (06) 51134302 of finadministratie@npoveenendaal.nl.

Bestuur NPO

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.