Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Verslag van hokbezoek Thymo Lankhof bij Cor en Yvonne Kleijn

Verslag van hokbezoek Thymo Lankhof bij Cor en Yvonne Kleijn

In 2011 ben ik begonnen met postduiven houden. Mijn opa en oma hadden sierduiven, maar ik wilde graag dat ik ze weg kon brengen, en dat ze dan terugkwamen.

Thymo Lankhof

Mede dankzij mijn opa kreeg ik in 2011 vier duiven van Cor en Yvonne Kleijn. Daar ben ik mee gestart.  Daarna ben ik via mijn moeders collega, Tom Romijn, bij de duivenvereniging Olympia in Zuidland gekomen. Tot nu toe heb ik steeds duiven gekregen van aardige mensen uit mijn vereniging.  

Inmiddels heb ik m’n eigen duivenhok  bij mijn opa in de schuur. Ik heb hem nu al zo ver uitgebreid dat ik twee afdelingen heb.  Eén voor de doffers en één voor duivinnen/jongen.

Op de Jeugddag in november in Houten, heb ik een hokbezoek gewonnen bij Cor en Yvonne Kleijn uit Middelharnis. Ik ging er samen met mijn opa naartoe. We werden heel aardig  ontvangen en zijn eerst wat wezen drinken.  Daarna ging ik in het hok kijken. Ik heb veel nieuwe dingen gezien en geleerd. Ook heeft Cor me veel geleerd over hoe een goed hok er uit moet zien. We zijn door heel zijn hok gelopen. Cor en Yvonne hebben mooie hokken met veel duiven.

Ik dacht dat ik één jonge duif zou krijgen, maar kreeg er veel meer. Ik kreeg zelfs hele kleintjes, die ik onder mijn eigen duif heb gelegd. Het gaat super goed met ze.  En ze groeien hard.

Bedankt Cor en Yvonne Kleijn, ik heb een leuke middag gehad.

Thymo Lankhof uit Oudenhoorn

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.