Persoonlijke hulpmiddelen

Home > Nieuws > Van de WOWD - Verzoek informatie over afgelopen weekend

Van de WOWD - Verzoek informatie over afgelopen weekend

Het afgelopen weekend - zaterdag 27 mei dus - heeft weer een flink aantal vluchten plaatsgevonden die uiteenlopen van vitesse tot dagfond. Het verloop van deze vluchten is niet overal goed geweest en als WOWD willen we proberen daar lering uit te trekken. Het NPO bestuur ondersteunt deze reconstructie van feiten en omstandigheden, en zal over de resultaten van deze analyse/ opdracht worden geïnformeerd. Vervolgens zullen de resultaten weer via de WOWD website naar buiten worden gebracht.

Het zou ons om het beeld zo compleet mogelijk te krijgen enorm helpen als we landelijk in kaart kunnen brengen waar de locaties  liggen van waar uit verdwaalde duiven zijn teruggemeld. We zijn hiermee al aardig op dreef (zoals beeld boorplatformen), maar meer en systematisch verzameld is nou eenmaal beter.

Tegen deze achtergrond ons verzoek: als u duiven teruggemeld hebt gekregen van goed en minder goed verlopen vluchten van het afgelopen weekend, mail dan alstublieft de gegevens naar en vermeld in het bericht:

  • Vlucht
  • Plaats hok/liefhebber 
  • Plaats melding (vindlocatie)
  • Datum melding

Hoe meer liefhebbers meedoen hoe beter. Als u deze oproep binnen uw vereniging onder de aandacht brengt of verder verspreidt via sociale media dan zijn we u vanzelfsprekend erkentelijk.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.