Digitale editie van Het Spoor

Digitale editie van Het Spoor

Afgelopen weken waren er problemen in het sorteercentrum waardoor Het Spoor niet bij alle abonnees bezorgd is. Via onderstaande button is de edtie van deze week digitaal te lezen. 

Het Spoor editie 18 - 2023

Eerdere edities:

 

toelichting problemen bezorging

Grote problemen bij Postnl.
Door wijzigingen in systemen en processen en personeelsproblemen in de sorteercentra is de postbezorging ernstig verstoord. Met name in het zuiden van het land zijn de problemen groot en zullen de komende weken ook nog niet opgelost zijn! Een groot aantal liefhebbers hebben nu al twee weken achtereen geen Spoor der Kampioenen mogen ontvangen. Ook nagezonden boekjes komen niet aan.

U zult begrijpen dat wij contact hebben met Postnl, maar absoluut niet bij machte zijn om hier invloed op uit te oefenen. Hoe vaak we ook bellen; vriendelijk, boos, meelevend. Het helpt allemaal niets. Normaal stap je in dergelijke situaties naar de concurrent; alleen die is er niet op postgebied.

Hopelijk hebben zij de organisatie weer snel onder controle. Concreet betekent dit dat u de komende weken niet hoeft te bellen indien u geen Spoor ontvangt, want ook al zouden we een boekje nazenden; ook deze komt niet aan. Postnl heeft toegezegd dat alle post die is blijven liggen alsnog wordt nagezonden! Dus als het goed is moeten deze bij u aankomen.

Zolang de problemen voortduren zullen wij het digitale Spoor meesturen in de mail van de NPO Op de Hoogte. Op deze manier doen we toch onze uiterste best om uw duivenkrant bij u te krijgen.

Hoofdredacteur Spoor der Kampioenen
Gerrit Knol

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden