1e versie NPO Uitslagen Dashboard beschikbaar

1e versie NPO Uitslagen Dashboard beschikbaar


Aanleiding voor het NPO Uitslagen Dashboard is de onduidelijkheid welke uitslagen er zijn die meetellen voor de Nationaal Kampioenschappen. Dit komt doordat we Nationale Kampioenschappen kennen die tot stand komen door de uitslagen van de verschillende Vlieggebieden. Dat is op zich voor iedereen wel helder. Maar dan: er staan wekelijks bij elke Afdeling talloze uitslagen van Rayons, CC’s, Kringen etcetera. Wat telt er dan voor die Nationale Kampioenschappen? Het is met alle verschillende benamingen lastig om door de bomen het bos te zien. Het overzicht en inzicht ontbreekt. Tijd om daar verandering in aan te brengen. 

Eerste versie NPO Uitslagen Dashboard beschikbaar
We hebben de uitdaging en wensen met Compuclub besproken en al snel was duidelijk dat ze met ons willen meedenken in oplossingen. In de tussentijd is er niet stil gezeten met als resultaat dat we de eerste versie van het NPO Uitslagen Dashboard kunnen lanceren. Neem snel een kijkje!  

Werk in uitvoering
Het is zoals aangegeven de eerste versie van het Dashboard. Komende weken werken we aan afronding. Zo wordt naast de uitslag met de snelste duiven ook de uitslag van de Grootmeester toegevoegd en het wordt mogelijk een kort verslag te plaatsen over het verloop van de vlucht. Vanuit het NPO Uitslagen Dashboard is er tevens een link naar de meest recente versie van Op (de) Hoogte en er is ruimte om aandacht te schenken aan de sponsoren van de NPO Grand Prix-vluchten. Komende periode werken we aan het dashboard en zodra de definitieve versie beschikbaar is, laten we dit weten. 

NPO Uitslagen Dashboard

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden