Kaartverkoop feestavond Olympiade sluit 15 januari

Kaartverkoop feestavond Olympiade sluit 15 januari

Op zaterdag 27 januari 2024 vindt de Feestavond plaats van de 38e editie van de Olympiade. Kom samen met duivenliefhebbers van over de hele wereld tijdens deze bijzondere avond en geniet van een heerlijk 3-gangen diner, spectaculaire acts en vooral gezelligheid.

Wat kunt u verwachten?

De avond begint met een aperitief en live muziek van accordeonist Dominique Paats. Hier heeft u de tijd om bekenden op te zoeken en om alvast in de stemming te komen. Wanneer de deuren naar de eetzaal openen mag u plaatsnemen aan prachtig gedekte tafels. Onder het genot van The Rosenberg Trio wordt een heerlijk drie gangen diner geserveerd. Tijdens de feestavond zetten we enkele winnaars nog eens extra in het zonnetje en zullen Ben Geerink van de NPO en de voorzitter van de FCI u kort toespreken over onder andere de Olympiade.

Wanneer de borden leeg zijn en de magen vol, is het tijd om de dansvloer te openen met de spectaculaire Hermes House Band. Met maarliefst 10 muzikanten zullen zij de zaal in beweging brengen en de avond veranderen in een gigantisch feest.

En dan, het hoogtepunt van de avond: de speciale act Belle Perez!
Deze energieke zangeres brengt met haar Spaanse Latin roots de zomer naar Maastricht. Met verschillende nummers in toplijsten en prijswinnende zomerhits zal haar optreden iedereen in beweging brengen.

Om de avond af te sluiten keert de Hermes House Band terug om de avond swingend af te sluiten.

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden