Wedstrijdverslag M27

Wedstrijdverslag M27

De beste hokprestatie en Grootmeester van deze week is voor Piet War uit Doesburg. Met 10 duiven mee wint Piet 9 prijzen tegen 1948 duiven als volgt; 7,11,12,17 enz. Hij heeft hiermee een punten totaal van 791 punten.

Piet die dit seizoen al enkele vroege duiven heeft geconstateerd bij de eerste 10 in de afdeling. Ook stimuleert en motiveert bij Piet het hoge niveau binnen zijn vereniging.

Op de 2e plaats is geëindigd N. Silvius uit Sneek met 8 duiven mee en 6 prijzen en een puntentotaal van 675 punten. Op de 3e plaats is geëindigd Jan Westen uit ter Apel 10 duiven mee en 8 prijzen en 669 punten. Op de 4e plaats is geëindigd Anton van Belzen uit Arnemuiden met 9 duiven mee en 9 prijzen. De 5e plaats was voor G. Linders  Ysselsteyn met 10 duiven mee en 9 prijzen, goed voor 615 punten.

Uitblinkers en een eervolle vermeldingen deze week voor zowel de snelste duif als beste hokprestatie in hun vlieggebied voor Comb.Derycke- Schiema Axel, J van de Kooy Roelofarendsveen, GA. Tichelaar Jr. Zaandam, Co Verbree Putten en P.B. van Vliet Utrecht.

Alle Vluchtwinnaars en Grootmeesters van harte proficiat.

IWB:
Zaterdagmorgen trekt een frontale storing van west naar oost over de vlieglijnen, op deze storing zware bewolking en buien, als de storing is overgetrokken volgen er goede omstandigheden voor onze duiven, alleen staat er dan een krachtige tot harde zuidwestenwind. Limburg was de enige afdeling die voor de zone uit kon lossen, de rest volgde rond het middag uur.

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden