Wedstrijdverslag V24

Wedstrijdverslag V24

De beste hokprestatie en Grootmeester van deze week is van F.P.C. Weggers uit Annen gelegen in de provincie Drenthe (afdeling 10). De heer Weggers korfde 10 duiven in voor de vitesse vlucht uit het Limburgse Kerkrade (249km) en wonnen allen prijs. In zijn vlieggebied goed voor 1-6-9-11-12 enz. totaal aantal punten 835. Een Clean Sweep met veel kopprijzen. Van harte proficiat! 

Op de 2e plaats is geëindigd de heer Tj. Kooistra uit Veenwoudsterwal met 13 duiven mee en 13 prijzen en een puntentotaal van 808 punten. Op de 3e plaats is geëindigd van der Meulen Bolsward met 8 duiven mee en 8 prijzen en een punten totaal van 729.

Op de 4e plaats is geëindigd Danny de Voogd Yerseke met 15 duiven mee en 14 prijzen en 715 punten. De 5e plaats was voor Rob de Boer uit Hoogvliet met 7 duiven mee en 7 prijzen, goed voor 714 punten.

Uitblinkers en eervolle vermeldingen deze week voor zowel de snelste duif als beste hokprestatie in hun vlieggebied voor Danny de Voogd Yerske, G. Schaijk uit Berghem, A van Nistelrooy Berlicum, R van de Langenberg Boxtel, Team van de Pasch Grubbenvorst, Hoezen-Steinhage Belfeld, Rob de Boer Hoogvliet, Martin Vinkenborg Volendam en
Co Verbree Putten.  

Verslag IWB (Ton de Vries)

St. Vincent:
Door een frontale zone over Midden-Frankrijk kon er op vrijdag niet worden gelost. De duiven werden nu op zaterdag om 14.00 uur gelost met een krachtige zw. wind.

Eendaagse en Vitesse vluchten op zaterdag:
De frontale zone was weg. Wat bleef waren buien en een harde zw. wind.

Alle vluchten konden worden gelost. Het was weer een weekend waar van alle lossingscommissies veel tijd in inzet werd gevraagd. Dank daarvoor.

Alle Vluchtwinnaars en Grootmeesters van harte proficiat.

Volgende week staat de volgende Grand Prix rondom parijs op het programma en de 1e ZLU vlucht uit PAU. Succes alvast met de voorbereidingen.

 

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden