Digitale nieuwsbrief

WIE LOST WAAR?

Klik hier om de actuele lossingsinformatie te raadplegen.

Digitale nieuwsbrief

De nieuwsbrief Op (de) Hoogte verschijnt in wekelijkse op vrijdag. In Op (de) Hoogte, ook wel ODH genoemd, leest u informatie vanuit het NPO Bestuur en ontwikkelingen in de sport, met betrekking tot dierenwelzijn en nieuws en wetenswaardigeheden uit het land. ODH bevat informatie die interessant is voor leden, liefhebbers en geïnteresseerden in de duivensport.

In de aanloop naar de 38e Olympiade die van 26 tot en met 28 januari 2024 in Nederland gehouden wordt, verschijnt er ook regelmatig een speciale Olympiade nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven en alle informatie met betrekking tot de Olympiade vindt u terug op website 38e Olympiade.

Wekelijks in de mailbox

Op (de) Hoogte wordt wekelijkse gratis via mail verstuurd naar ruim 12.000 abonnees,daarnaast is ODH terug te lezen via onze website. 

Meest recente editie Op (de) Hoogte

Eerder verschenen edities Op (de) Hoogte


Bent u op zoek naar een editie die ouder is dan bovenstaande edities, neem dan contact op met het NPO Bureau via info@duivensportbond.nl

Aanmelden

Altijd op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Adverteren

Het is ook mogelijk om in Op (de) Hoogte te adverteren. Bekijk de prijzen en voorwaarden
Interesse in het plaatsen van een advertentie? Stuur een e-mail

Aanleveren kopij

Wanneer u een artikel of bijdrage heeft voor Op (de) Hoogte, kunt u dit aanleveren via info@duivensportbond.nl Kopij dient voor donderdag 12.00 uur binnen te zijn.

INFORMATIE VOOR LEDEN

Informatie voor leden